Företag som utför bildemontering i Jönköping med omnejd

bildemontering JönköpingNär man har en bil som inte är möjlig att ha i bruk längre är det viktigt att man vänder sig till en auktoriserad bilskrotare för att de ska kunna ta hand om den på bästa möjliga sätt. Det är mycket viktigt att man ser till att den blir skrotad på rätt sätt av ett professionellt företag för att man ska göra så lite skada på miljön som möjligt. Då är det skönt att kunna vända sig till W.A.C Recycling AB som arbetar med just återvinning och bildemontering Jönköping. De har lång erfarenhet inom branschen och kan alltid hjälpa er med allt som ni behöver inom bildemontering, skrot och återvinning av andra restprodukter som kan bli när man arbetar inom kommun, privat företag eller även som privatperson. 

De strävar alltid efter att kunna erbjuda sina kunder komplett service och därför är det skönt att vända sig till dem då ni alltid får snabb och effektiv hjälp oavsett vad det gäller, självklart är de auktoriserade bilskrotare så att ni aldrig ska behöva oroa er för att något inte ska gå rätt till. Ni kan alltid få komplett hjälp av dem, det är bara att kontakta företaget om ni har några frå​gor innan ni beställer hämtning av skrot eller bilar, ni kan också komma direkt till deras företag för att lämna in det på egen hand alla dagar i veckan.

Miljövänliga bildemontering​ar

Man arbetar inte bara för att kunden alltid ska bli nöjd på W.A.C Recycling AB utan också för att miljön inte ska ta någon skada av det skrot och de bilar som vi inte längre behöver. 

Därför så garanterar dem att er bil alltid tas hand om enligt gällande miljölagstiftning och i enlighet med Naturvårdsverkets anvisningar och regler, så för att läsa mer och komma i kontakt med företaget kan ni alltid surfa in på deras hemsida www.wacrecycling.se. 

Posted in Fordon & Fordonstillbehör | Comments Off on Företag som utför bildemontering i Jönköping med omnejd